Férfiak legidegesítőbb szokásai, a nők szerint


Ez azon a témák egyike, amiről a kapcsolat első pár hetében, a hímtagod méretén kívül, a csajod kibeszél a barátnőjével. Mik is azok a tulajdonságaink amikkel a nők agyára tudunk menni? 
A tegnapi téma eléggé megosztotta a véleményeket. Úgy gondoltam ma azt beszéljük meg, hogy vajon a nők szemében, nekünk férfiaknak, milyen idegesítő tulajdonságaink, berögzött szokásaink vannak.
 
A férfinek mindig igaza van
Ezzel kérem vigyázni, még, ha tényleg mindig igazunk is van. Néha engedjük, hogy a nőnek is lehessen siker élménye. Viccen kívül pedig, ha nincs igazunk, azt lássuk be.
Szipogás
Remélem, hogy nem csak a hölgyek szerint kiábrándító szokás. Meg kell hagyni, ha már az első találkozásnál, félpercenkénti szipogással indítunk, tényleg valami Adonisz külsővel kell rendelkeznünk, hogy folytatás legyen.
Köpködés
Nagyon idegesítő tud lenni, az állandó köpködés. Tipikus paraszt dolog. Főleg, ha mondjuk szotyizás, vagy tökmag nyammogás közben fröcsögnek a nyálas héjdarabok mindenfele.
Böfi
Van az a jó ebéd utáni, vagy egy jó pofa sör legurítása után történő, kiadós, öblös böfögés. Na, ezt nem szeretik a nők.
Körömrágás, ápolatlan kézfej
Nem túlzottan vannak oda a nők lerágott körmökért, csak úgy, mint a kéz repedéseibe bele ivódott koszfoltokért sem. A kézfej, a 3 testrész között van, amit a nők először megnéznek a férfin. Érdemes ápoltan tartani.
Durvaság
Hajlamos a férfiember gondolkozás nélkül nekifutni a problémáknak és bizony sok olyan helyzet alakulhat ki, mikor megoldás helyett, rombolunk. Ekkor kapjuk a hölgyektől a jól megszokott mondatot:
- Látod, mer megin’ nem hallgattá’ rám. Férfiak…
Tuning, autó, PC
Technikai dolgok. Ez az a téma, amit a nők 90%-a ki nem állhat. Untatja, pár perc után már idegesíti őket. Ez olyan, mint ha nekünk kezdenének el a rúzsokról, szempillaspirálokról beszélni.
Vakarászás
Nem kifejezetten van pozitív hatása az illetlen helyek vakarászásának a nők szemében. Esetleg, ha mégis rossz helyzetben lenne a cerka, úgy igazgassuk, hogy senki ne vegye észre.
Buli-pia
Túlzásba vitt ivászat a haverokkal… Brrrr, azért nagyon tudnak harapni.
Mindig csak B.MEG
Nagyon visszatetsző tud lenni, ha minden 2. mondatunk elején és végén elhangzik egy b.meg, vagy f.szom. Első randin általában ennél a 2 mondatnál többre nem is lesz kíváncsi a hölgyemény.
Sör, foci, tv
Ez úgy egy szinten van az autó meg a tuninggal. Szerintem meg lehet érteni a nőket. Képzeljük el, nekünk mennyire tetszene, ha párunk egy üveg sörrel a kezében gubbasztana a tv előtt, Született feleségeket nézve, miközben az egyetlen szó amit nekünk szánna, az a: Psszt, vagy a Kuss lenne.
WC ülőke
Az örök harc, a WC ülőke lehajtásáról.
- Miért nem hajtottad le az ülőkét pisilés után?
- És te miért nem hajtottad nekem fel?
Egyszer s mindenkorra zárjuk le a vitát. Az ülőkét a dolgunk végezte után le illik hajtani. Egyszerűen ez a rendeltetése és így higiénikus.
 
Igazából ezekre a dolgokra érdemes kicsit nagyobb figyelmet szentelni, még ha nem is fűlik hozzá a fogunk. A férfiak öltözködési szokásai is felmerültek bennem. Fehér zokni-papucs pl., de szerintem az valami egyéb témával vegyítve simán megérdemel egy külön cikket.
Esetleg, ha eszetekbe jut még néhány tulajdonság, rossz szokás, írjátok le. Kíváncsian várom a kommenteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése