Sör, haverok VS barinős denszparti


Nem is tudom hol kezdjem. Annyi téma van mivel lehetne indítani. Az első dolog ami eszembe jut így kezdésnek, az az esti buli.
Mi is lehetne jobb ok a veszekedésre, mint hogy kitaláljuk hogy legyen az este. Kóla, ropi, kacagás, vagy csajos pletyiparti. Örök dilemma, vagy mégsem?
Az az igazság, ha lelépünk a haverokkal bekapni egy söcit, akkor az a következménye, hogy a mi kis kedvesünk elmegy "csajbuliba". Ezzel még nem is lenne semmi gond, de általában amit a buli után kapunk azt nem tesszük zsebre. Kezdődik a hiszti.. (Persze vannak kivételek)
a, Miért ilyen későn értél haza? Mit csináltatok eddig? Hol voltatok? Bűzlesz a piától! Má' megin' azok a hülye haverjaid..
b, Miért nem hívtál engem is, szégyellsz a haverjaid előtt?
 
Az "a" verzió talán az egyszerűbb, előkapjuk a betanult szöveget, aztán várunk, hogy lenyugodjon. (Megjegyzem a 2. alkalomnál már dukál a kiadós beszélgetés a kishölggyel)
A "b" verzió már necces. Nem hiszi el, hogy azért nem hívjuk el sörözni, mert nem érezné magát jól.
Nem a társaság miatt, (bár olyan is előfordul :) egész egyszerűen,mert: Tömény cigifüst van, sok bunkó részeg pasi,unatkozok,fázok, szar a zene stb (Legalábbis ezeket szokták mondani, mikor elvisszük őket magunkkal...)
 
Valljuk be néha nekünk is rosszul esik ha kijelentik, hogy "Szorri, este csajbuli van", de tudni kell a helyzetet kezelni, tolerálni, ha meg esetleg elhív magával, menjünk el, érezzük jól magunkat.
Lesz egy jó esténk, ráadásul ez nagyon pozitív hatással lehet a hölgyre. Persze ezek után joggal várjuk el kedvesünktől, hogy jöjjön el a mi haverjainkkal bulizni és érezze jól magát. Az esetek többségében mindhiába.
 
Úgy gondolom, egy kapcsolatban kell lennie haveros sörözésnek és csajos buliknak is. Kölcsönösen tolerálni kell az ilyen helyzeteket. Viszont fontos, hogy tudjunk együtt is szórakozni.
Meg kell találni az arany középutat és akkor talán elejét lehet venni az esti veszekedéseknek is.
Szóval srácok, tartós barátnő mellett csak mérsékelten az amnéziás reggelekkel.

Fiúk,lányok, várom a tapasztalatokat, véleményeket. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése