Pocak, vagy kockahas? Mi jön be a csajoknak?


Ha az ember megkérdezi a barátnőjétől, hogy: Ugyan Drágám neked mit tetszik jobban? 
Izmos has, vagy a pocak? A válasz nem meglepően sokszor így hangzik: Nekem mindegy. Én a Te pocakodat szeretem. Hát marha jó… Most akkor hogy is van ez?
 
Sokszor hallom lányoktól, hogy ők biza visszataszítónak találják kigyúrt, izmos férfi testet. Most ne a bádibilder fiúkra gondoljunk, az már tényleg sok. Viszont mi lehet az, ami undort vált ki egy nőben, ha egy sportos férfi testre pillant? Ugyanis sokakban ez undort kelt. Legalábbis ezt állítják. Nem titok, hogy a férfiak többségének van pocakja, főleg idősebb korban. Ahogy azt mondani szoktál, korral jár. A pasik állítják, hogy az igenis kell, arra szükség van. Egy férfinak legyen pocakja, ha nem is sörhas, de valami kis hájacska legyen ott. Ugyan már uraim… Mondjuk ki őszintén. Ki ne vágyna lapos, izmos hasra? Az már egy másik dolog, hogy nehéz ledolgozni a kilókat. Ezer indokot lehetne mondani, hogy miért nincs lapos hasunk, de az, hogy az visszataszító…az egy baromság. Lusták vagyunk és beletörődünk, ráadásul hisszük, hogy a nagy has kívánatos. Most jön az, hogy ez nem így van, mert sok nő szereti a mackós férfiakat. Ez tény, viszont nem attól lesz valaki mackós, hogy tükör kell ahhoz, hogy lássa a saját farkát. Hála az égnek kevés olyan nő van, akinél az kisportolt test elvárás. Nem is várhatják el tőlünk. Viszont most nem ez a lényeg. A kérdés az, hogy vonzó-e a lapos has. A válasz pedig egyértelműen igen.
 
Nézzük a dolgokat kicsit más szemmel. Adott egy fickó, akit bizony nem illethetnénk az izmos jelzővel. Magas, nagydarab, nem egy vézna típus. Szóval a pasas megismerkedik egy nővel. Miután a nő felméri külső tulajdonságait, még, ha nem is esete az ilyen típus, ad egy esélyt neki. Ez kb. 5 perc, ezalatt eldönti, legyen-e folytatás. Tegyük fel a csávónak marhajó beszélőkéje van, jó humorérzéke, kellemesen elütik az időt együtt. A lánynak innentől nem számít, hogy van egy kis pocak, hanyagolható a dolog. Pár nap múlva kézen fogva sétálgatnak. Megdöbbenve (?) nézi az ember, hogy ugyan már, hogy lehet, hogy egy ilyen jó nő, ezzel a majdnem, hogy dagadt palival van együtt. Marha egyszerű a dolog. Nem a hasa miatt van vele. Ezután a csávó már úgy gondolja, hogy a nők a pocakra buknak. Tévedés, nem arra… Mondhatnánk, hogy akkor tökmindegy milyen a testfelépítésünk, a nőknek úgysem számít? Számít… Az egy másik dolog, hogy a többi jó tulajdonságunk mellett eltörpül az kis hastáji gikszer. Ettől függetlenül, ha megkérdeznénk azt a nőnemű egyedet, hogy mi jön be neki, valószínűleg nem azt mondaná, hogy a hájas has. Ez az egy szerencsénk van, hogy a nőknek nem elsődleges szempont, hogy a férfi izmos legyen. Ahogy nekünk sem elvárás a sportos női külső, legtöbben mégsem tartjuk vonzónak a hájas nőket. Nem baj, ha husi, az se ha vékonyka, de ha már túlzottan elmegy a dolog bármely végletig, na az már nem vonzó.
 
Azt gondolom nem kell, hogy minden férfinak izmos hasa legyen. Viszont a sportos megjelenés semmiképp sem visszataszító. A férfi vonzereje nem csupán a testfelépítésen múlik. Aki jól érzi magát a bőrében olyan kisugárzása van, hogy egy kis pocak simán belefér. Mindezek után felteszem a kérdést még egyszer, és tegyük félre az elfogultságot.
Mi a vonzóbb? Pocak, vagy az izmos has?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése